2 jaar garantie

Met onze 2-jarige garantie op alle LI-ION POWER verwisselbare accu's, die in combinatie met een apparaat vanaf 1 november 2014 zijn gekocht, geven wij een signaal af. Dit is het resultaat van de selectie van kwalitatief hoogwaardige componenten en een gecertificeerde kwaliteitsborging over het volledige productieproces.

3 jaar garantie

Op alle gemotoriseerde tuingereedschappen verlenen wij een 3-jarige garantie. Dit geldt voor alle apparaten, welke vanaf 1 november 2014 (apparaten met eerdere aankoopdatum: 2 Jaar garantie) werden gekocht, beperkt tot de uitvoering en overeenkomstig de garantievoorwaarden (met uitzondering van slijtageonderdelen).

Garantievoorwaarden

Download

10 jaar garantie

Het multi-star®-apparaatsysteem en alle handmatige scharen zijn „Made in Germany“. Daarmee geven we u een kwaliteitsbelofte op het punt van hoogwaardige materialen, uitstekende verwerking, innovatieve functionaliteit en vormgeving gecombineerd met de WOLF-Garten kwaliteitsaanspraak. Daarvoor staan wij niet alleen met onze naam, we geven u ook 10 jaar garantie. Deze geldt voor alle multi-star®-apparaten, multi-star®-mini's, multi-star®-tuingereedschappen voor boomverzorging zonder ladder, handgereedschap en snoeischaren (met uitzondering van slijtageonderdelen).

x

Unsere Empfehlung

Winter Straßenbesen WB 40 M

Winter Straßenbesen WB 40 M